Szent Ferenc Panzió

Házirend

Kedves Vendégeink!

Itt-tartózkodásuk alatt mindent elkövetünk, hogy pihenésük kellemes legyen. Ennek érdekében, kérjük az alábbiak betartását!

A szobákat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 11 óráig kérjük elhagyni (ezektől eltérő időpontokban történő érkezés és távozás, külön megbeszélés alapján lehetséges).

A bejelentkezés és kijelentkezés a Szent Ferenc Panzió recepcióján történik, ahol a távozás napján 11óráig kérjük leadni a kulcsot!

A szobákat csak a recepción érkezéskor egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink! Amennyiben a tartózkodás során a létszámot illetően változás történik, azt szükséges jelezni a recepción!

A szobákban az érkezéskor tapasztalt mindennemű meghibásodást kérjük jelezzék a személyzetnek!

Éttermünkben ebéd és vacsora fogyasztására van lehetőség, az alábbi nyitvatartás szerint:

kedd-szerda-csütörtök: 12-20 óráig
péntek-szombat: 12-21 óráig
vasárnap: 12-20 óráig
Hétfőn éttermünk zárva tart.

A szálláshelyen csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük Önöket, hogy látogatóikat éttermünkben fogadják.

A szobákban hűtő-fűtő elektromos készülék használata nem megengedett. A Fogadó egész területén tilos a dohányzás. Dohányozni az étterem teraszán, kijelölt helyen lehetséges.

Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót haladéktalanul értesíteni kell, a +36 20 256 36 32-as telefonszámon. A szálláshely területén, vagy a berendezésben okozott kárt a károkozó vagy törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A szálláshelyre behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Kisállatok 800 Ft-os napidíj ellenében – előre egyeztetve – hozhatók be. Az állatokért, az ebből eredő esetleges balesetekért és károkért, kizárólag az állatot a Fogadó területére behozó személy a felelős.

Szobáink nemdohányzóak, a Szent Ferenc Panzió és a camping területén csak a jogszabálynak megfelelő kijelölt helyeken engedélyezett a dohányzás! A dohányzási előírások betartását az ÁNTSZ felügyelői is ellenőrizhetik. Az ellenőrzés során az előírásokat megszegőkkel szemben szabálysértési eljárásban bírságot szabhatnak ki.

A berendezési és használati tárgyakat tilos kivinni a szobákból, több szoba bérlése esetén kérjük, ne vigyék át egyik szobából a másikba! Az apartman berendezési és használati tárgyainak nem rendeltetésszerű használatából eredő sérüléseiért vendégeinket anyagi felelősség terheli. A berendezési tárgyak sérülése esetén azonnal tájékoztatni kell a recepciót!

Parkolási lehetőség közvetlenül a Szent Ferenc panzió előtt található, a kempinghelyeket kérjük, ne használják parkolásra!

Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondhatja a megegyezett idő lejárta előtt.

Kérjük tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és kerüljék a hangoskodást, különösen este 22 és reggel 7 óra között.

folyamatos kedvezmények

Szobák már 12.000 Ft/fő/éj-től

Szent Ferenc Panzió

8420 Zirc, Kossuth Lajos u. 19. és 37.

Elérhetőségek

Foglaljon még ma